Ostoskeskus Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Järvinen on erittäin tyytyväinen Åbo Underrättelserissa mainostamiseen.

Hansakortteli sijaitsee Turun sydämessä, aivan kauppatorin laidalla. Kauppakeskuksessa toimii yli 130 palveluntarjoajaa: liikkeitä, ravintoloita, kahviloita sekä apteekki, lääkärikeskus ja muita palveluja. Kauppakeskuksen keskellä sijaitsevalla suurella ja avoimella Hansatorilla järjestetään sekä suuria että pieniä tapahtumia, kuten konsertteja, muotinäytöksiä ja tanssiesityksiä.

Ruotsinkielinen kohderyhmä on tärkeä

Koska Turku on vahvasti kaksikielinen kaupunki, on suomenruotsalainen väestö luonteva ja tärkeä kohderyhmä kaupungin keskustassa sijaitsevan Hansakorttelin markkinoinnille.

– Ruotsinkieliset asiakkaamme arvostavat, ja jopa vaativat, tiedon saamista omalla äidinkielellään, minkä tietenkin haluamme tarjota asiakkaillemme. Yksi tärkeä osa ruotsinkielistä viestintäämme on lehtimainoksemme Åbo Underrättelserissa, åu.fi-sivuston digitaalisia mainoksia unohtamatta.

Åbo Underrättelserin avulla Hansakortteli tavoittaa niin Turun kuin Turunmaan saariston kaksikieliset kotitaloudet. Saaristosta Turkuun tultaessa kauppapaikan valinta tehdään varhain, ja Hansakorteli haluaa olla kaksikielisten talouksien ykkösvalinta Turussa.

ÅU:n suurjakelut tavoittavat tehokkaasti laajemman yleisön, nyt aina Länsi-Uudellamaalla asti. Myös normaalit jakelut etusivun printtimainoksineen sekä digitaaliset mainospaikat osoitteessa åu.fi ovat antaneet Hansakorttelille kustannustehokkaasti näkyvyyttä ympäri vuoden.

Tehokasta yhteistyötä alivuokralaisen kanssa

Järvisen mukaan yhteistyö ja suunnittelu Åbo Underrättelserin kanssa on aina sujunut ongelmitta.

– Mainosten suunnittelu on aina ollut yksinkertaista ja tehokasta ja hinnoittelu toimii kohdallamme hyvin. Näkyvyyden osalta olemme tehneet vuosisopimuksen, mikä helpottaa työskentelyä vuoden aikana eikä suurempia yllätyksiä tai mainostilan täyteenvarauksia pääse tapahtumaan. Pitkäaikainen yhteistyömme on luonut tunteen luottamuksesta – tiedämme, mitä saamme ja olemme siihen tyytyväisiä. Tapaaminen on myös helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, sillä ÅU:n uudet, hienot toimistotilat sijaitsevat kiinteistössämme, Järvinen iloitsee.